پوست رشد یافته انسان در آزمایشگاه روی ربات + فیلم-راهبرد معاصر
توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت پلیس: دستگیری سارقان ۱۰میلیاردی طلافروشی در تهران ماهواره چمران جدیدترین تست‌های خود را با موفقیت به انجام رساند ایلان ماسک: نورالینک برای از بین بردن درد گردن و کمر باید تراشه مغزی بسازد صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال | سیلاب در راه است معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش و پرورش ملک جناح خاصی نیست/ از ظرفیت اساتید استفاده شود خبر خوش برای معلمان | کد ۱۹ استخدام ۶ هزار نفر برای وزارت آموزش و پرورش تایید شد جزئیات مسمومیت چند دانش‌آموز در شهرری | ماجرا چه بود؟ واکنش سازمان غذا و دارو به ماجرای محلول‌های دیالیزی آلوده دستگیری تبعه افغان مسلح در یافت آباد به اتهام قدرت نمایی خبر خوش برای معلمان جدید و فرهنگیان فاقد رتبه و جاماندگان رتبه بندی+ جزئیات ماجرای درگیری موتور سوار و یک زن | واکنش پلیس | دلیل ارجاع زن جوان به مراجع قضایی

 پوست رشد یافته انسان در آزمایشگاه روی ربات + فیلم

این ربات، تلاش دارد حالات چهره را تقلید کند، در ویدئو لبخند بزند و آنگونه که دانشمندان می‌گویند توانایی آن را دارد که در صورت آسیب به پوست، آن را ترمیم کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۶ - ۰۶ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 26
کد خبر: ۲۴۷۲۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ ویدئویی از قرار گرفتن پوست رشد یافته انسان در آزمایشگاه، روی رباتی در دانشگاه توکیو، توجه‌ها را به خود جلب کرده است.

آن‌چه بر صورت ربات قرار داده شده، از پوست رشده یافته از یک سلول زنده در آزمایشگاه ساخته شده است.

این ربات، تلاش دارد حالات چهره را تقلید کند، در ویدئو لبخند بزند و آنگونه که دانشمندان می‌گویند توانایی آن را دارد که در صورت آسیب به پوست، آن را ترمیم کند.

به نظر می‌رسد این دانشمندان در مسیر ساخت ربات‌هایی باشند که در فیلم‌های علمی تخیلی دیده‌ایم و تشخیص تفاوت آنها از انسان واقعی دشوار است.

پژوهشی که توسط پروفسور شوجی تاکوئوجی در دانشگاه توکیو صورت گرفته و نتایج آن در ژورنال گزارش سلول علوم فیزیکی منتشر شده است. او پیش‌تر، ربات‌های کوچکی را خلق کرده بود که با بافت‌های ماهیچه‌ای بیولوژیکی توان راه رفتن داشت و همچنین گوشت چاپ‌شده سه بعدی که می‌توانست ترمیم شود. / فرارو

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده